Mellplasztika

Mellnagyobbítás

A mellplasztika legismertebb területe, amely során a mell méretének növelése érdekében műtéti úton implantátumot helyezünk be a mell szövetei alá. Tovább »

Mellfelvarrás

Megnyúlt, megereszkedett mellek eredeti helyzetének, fiatalos alakjának, feszességének helyreállítását jelenti a mellfelvarrás. Tovább »

Mellkisebbítés

A zavaróan nagy emlő esztétikai problémák mellett hátfájdalmat, és tartási rendellenességet is okozhat, amely megnyúláshoz is vezet. Ezt korrigáljuk a mellkisebbítő műtéttel. Tovább »

Mellaszimmetria

Két mell közötti zavaró különbség esetén, amikor a mellek méretben, alakban, a mellbimbó helyzetében, vagy ezekben együttesen is különböznek, mellasszimetria plasztikai műtétet javaslunk. Tovább »

Gynecomastia

A férfi emlő kóros, nőies megnagyobbodása a gynecomastia betegség részjelensége, ráadásul esztétikailag is nagyon zavaró, így plasztikai sebészeti megoldást igényel. Tovább »

Dr. Csuha Lajos plasztikai sebész főorvos a természetes hatású mellforma képviselője. Nem csupán 27 éves szakmai tapasztalata garancia a precíz és felkészült mellplasztika műtétre, de a pácienssel való részletes konzultáció és utánkövetés is kiemelten fontos Dr. Csuha számára. Az előzetes egyeztetések során a páciens igényeit megismerve ad tanácsot a megfelelő méretű és alakú implantátum kiválasztására, a legjobb eredménnyel kecsegtető műtéti eljárásra, valamint részletesen ismerteti a műtét menetét, kockázatait, és az utókezelés körülményeit is.

Dr. Csuha Lajos munkássága során számtalan mellplasztikai műtétet hajtott végre. A mellplasztika során készült képeket ide kattintva tekintheti meg.

Bejelentkezéshez, időpontkéréshez kérjük, kattintson ide.