Tokaleszívás

Mit jelent a tokaleszívás?

A tokaleszívás az áll alatti nyakterületen felrakódott zsírszövet zsírleszívással történő eltávolítását jelenti. A tokaleszívással kapcsolatos tudnivalók nagyjából megegyezik a zsírleszívásnál leírtakkal, de a terület sajátosságai miatt néhány különbséget meg kell említeni. Ebben az esetben a hagyományos vákuumos technikával dolgozunk és a legvékonyabb szívókanülöket használjuk.

Dr. Csuha Lajos tokaleszívással kapcsolatos képgalériáját ide kattintva tekintheti meg.

Hogyan történik a tokaleszívás műtét?

A tokaleszívás műtétet gyakrabban végezzük helyi érzéstelenítésben, mert a leszívandó zsírmennyiség jóval kevesebb, mint az egyéb testtájaknál. A páciens választásától függ, hogy helyi érzéstelenítésben vagy altatásban történik a műtétet.

Tokaleszívás után

tokaleszivas_rajz.jpgA kompressziós kötés itt is szükséges, de általában rövidebb ideig kell hordani, mint a test más területein. Tépőzáras kompressziós pántot javaslunk, melyet 2 hétig éjjel nappal kell viselni, de a műtét utáni negyedik naptól a tisztálkodáshoz, férfiaknál a borotválkozáshoz szükséges fél órára le lehet venni.

A nyaki erek és idegek közelsége miatt fokozottabb óvatosság szükséges, de gyakorlott plasztikai sebész által végzett műtét esetében a lehetséges szövődmények fajtája és aránya nem nagyobb, mint az egyéb zsírleszívások esetében. Nagyon ritka, ezrelékes valószínűséggel a nyálsipoly előfordulását is leírták.

Mennyibe kerül a tokaleszívás műtét?

A tokaleszívás árakat az árak menüpont alatt találja meg.

Dr. Csuha Lajos tokaleszívás műtéteinek képgalériáját ide kattintva tekintheti meg.

Bejelentkezéshez, időpontkéréshez kérjük, kattintson ide.