Mellfelvarrás és nagyobbítás egy műtétben

Mit jelent a mellfelvarrás és nagyobbítás?

Azokban az esetekben, amikor a mell túl laza, vagyis a mellbimbó lejjebb helyezkedik el, mint az alsó áthajlási redő vonala, ugyanakkor a mell tömege túl kicsi, a megfelelő forma eléréséhez a mellfelvarrást mellnagyobbítással lehet kombinálni.

Végeredményben kétféle műtétet végzünk egyszerre: mellimplantátummal megadjuk a mell kívánatos tömegét, a mellfelvarrással pedig megfelelő feszességet hozunk létre ennek a tömegnek a megtartásához.

A két műtétet természetesen időben szét is lehet választani, ilyenkor első lépésben felvarrás történik, majd fél-egy évre rá következik az implantátum beültetése. Ennek a kétlépcsős megoldásnak az elért forma tartóssága szempontjából lehetnek előnyei. A kombinált műtéttel kapcsolatos tudnivalók egyrészt a mellfelvarrásnál, másrészt a mellnagyobbítás menüpontban találhatok.

A műtéti hegek tekintetében itt a mellfelvarrásnál leírt 3 lehetőség között választhatunk, a mellfelvarrásra használatos bármelyik metszés lehetővé teszi a rajta keresztül történő implantátum behelyezést. A gyógyulási idő és a varratszedés vonatkozásában is a mellfelvarrásnál leírtak az irányadók.

Mennyibe kerül a mellfelvarró és mellnagyobbító műtét?

A mellfelvarrás és mellnagyobbítás árakat az árak menüpont alatt találja meg.

Dr. Csuha Lajos mellfelvarrás és mellnagyobbítás műtéteinek képgalériáját ide kattintva tekintheti meg.

Bejelentkezéshez, időpontkéréshez kérjük, kattintson ide.